Porsche Connect
Tesna povezava med voznikom in vozilom.

Porsche Connect

Porsche Connect

Porsche Connect. Bodite povezani s svojim vozilom Porsche.

Pri vožnji s športnimi avtomobili je bila tesna povezava med voznikom in vozilom vedno pomembna. Zahvaljujoč sistemu Porsche Connect bo ta postala še tesnejša – ne glede na to, koliko ste oddaljeni od svojega vozila Porsche. Porsche Connect ponuja celovit nabor storitev in uporabnih funkcij, do katerih je mogoče preprosto dostopati s pomočjo ustrezne aplikacije za pametne telefone.

Vključuje oddaljene storitve, ki vam omogočajo oddaljeni priklic informacij o vozilu, kot je na primer statistika voženj ali status vozila. Porsche Connect vsebuje tudi storitve za varnost, ki vključujejo obveščanje o nezgodi in pomoč v primeru okvare. Ko sporočite, da je na vašem vozilu prišlo do okvare, se vaša lokacija in podatki o vozilu posredujejo servisu z Asistenco Porsche. Storitve za zaščito vam pomagajo zaščititi vaše vozilo pred krajo in omogočajo, da ga v skrajnem primeru zopet najdete. Sistem za lociranje vozila Porsche Vehicle Tracking System izpolnjuje najstrožje avtomobilske standarde za certificiranje.

Ali se počutite povezano s svojim vozilom Porsche? Občutek je obojestranski.
Spremenite svoj pametni telefon v daljinski upravljalnik. Oddaljene storitve.

Oddaljene storitve sistema Porsche Connect omogočajo stalen pregled nad vozilom Porsche, tudi če niste v bližini. Še več: imate ga pod nadzorom. Aplikacija namreč ne ponuja le ogromno informacij o vašem vozilu Porsche, ampak tudi omogoča daljinski nadzor nad izbranimi funkcijami vozila. 

Kakšne so pri tem prednosti za vas? Občutno višja stopnja udobja. In seveda odličen občutek povezanosti – vedno in povsod. Statistika voženj vozniki vozil znamke Porsche natančno vedo, koliko ur so že preživeli s svojim športnim avtomobilom. Ne samo zaradi navdušenja nad njim. Aplikacija Porsche Connect namreč omogoča dostop do informacij o vozilu, kot so čas vožnje ali prevožena razdalja, povprečna hitrost in poraba goriva – vedno in povsod. Podatki so statistično jasno prikazani na vašem pametnem telefonu in veljajo za zadnjo vožnjo ali kot skupni čas voženj. 

Porsche Connect ponuja vse in še veliko več. Ali se kdaj sprašujete ali je streha vozila še vedno odprta? Ali so vrata in prtljažnik zaklenjeni? Tovrstna vprašanja vam od sedaj naprej ne bodo več delala preglavic, saj boste nanje lahko hitro dobili odgovor – s pogledom v aplikacijo Porsche Connect. Grafični prikaz vozila namreč jasno ponazarja, kateri elementi so odprti ali zaprti in ali je vaše vozilo zaklenjeno ali ne. Želite hitreje najti pot do svojega vozila Porsche? Na določeni razdalji preprosto aktivirajte hupo ali varnostne utripalke vozila.

Po želji pa vas lahko vaš pametni telefon tudi vodi do lokacije vašega vozila. Aplikacija omogoča tudi poklop zunanjih vzvratnih ogledal ali programiranje klimatske naprave. In če nimate avtomobilskega ključa pri sebi, je klik v aplikaciji dovolj, da lahko daljinsko zaklenete vrata vozila. Aplikacija poleg tega posreduje tudi informacije o tlaku v pnevmatikah in zapadlosti servisnega pregleda ter tako pomaga ohranjati varnostne standarde. Identifikacijska številka vozila je vedno dostopna. Obvestilo o prekoračeni hitrosti in obvestilo o območju Funkcija obveščanja o prekoračeni hitrosti na Vaš pametni telefon pošlje obvestilo, da je Vaš Porsche presegel nastavljeno omejitev hitrosti. Če vključite funkcijo obveščanja o območju, obvestilo prejmete takoj, ko Vaš Porsche vstopi ali zapusti določeno geografsko območje.

Na zunanji povezavah boste našli celotno predstavitev storitve Porsche Connect:

Za dodatne informacije o povezljivosti sistema in nadgradnje prosim kontaktirajte naše sodelavce v Porsche Center Ljubljana.