Sedeži

911 GT3

GT3 sedeži

Sedeži

Športni sedeži plus

Del serijske opreme novega modela 911 GT3: športni sedeži plus z višjimi stranicami, električnim nastavljanjem višine sedeža in naslonjala ter ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja. Stranice so preoblečene z usnjem, sredinski del sedežev je iz črne alcantare®, izvezen napis "GT3" na vzglavnikih pa platinasto sive barve.

Stranice sedišča in naslonjala so športno oblazinjeni, trši in zagotavljajo zelo dobro stransko oporo. Školjka sedeža je srebrno sive barve.

Na voljo za doplačilo: prilagodljivi športni sedeži plus. Z električnim 18-smernim nastavljanjem položaja sedenja, med drugim stranic in ledvene opore.

Školjkasti sedeži*

Na voljo za doplačilo: školjkasti sedeži so v celoti izdelani iz umetne mase, ojačane z vidnimi karbonskimi vlakni (CfK). Nudijo zelo dobro stransko oporo pri minimalni masi. Nastavljanje po dolžini je ročno, nastavljanje po višini pa električno. Prevleka je serijsko izdelana iz črnega usnja s sredinskim delom sedeža iz alcantare®, vključno s kontrastnimi črtami platinasto sive barve z napisom "GT3".

Športni školjkasti sedeži*

Opcijsko so na voljo školjkasti sedeži s poklopnim naslonjalom, integrirano varnostno blazino za zaščito prsnega koša in ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja za voznika in sopotnika.

Sedežna školjka je izdelana iz umetne mase, ojačane s steklenimi in karbonskimi vlakni. Površina školjke je iz karbonskih vlaken. Vrtišča naslonjal so postavljena visoko na stranice – za zelo dobro stransko oporo tudi v medeničnem predelu. Prevleka je serijsko izdelana iz črnega usnja s sredinskim delom sedeža iz alcantare®, vključno s kontrastnimi črtami platinasto sive barve z napisom "GT3".

Okrasni šivi usnjenega oblazinjenja rdeče barve

Kot kakovostna dodatna oprema, ki jo poznamo iz športnega avtomobilizma, so na voljo okrasni šivi usnjenega oblazinjenja rdeče barve. Poleg, odvisno od izvedbe sedežev, spada tudi rdeč napis "GT3" na vzglavnikih ali rdeče kontrastne črte na sredinskem delu sedežev z napisom "GT3". Tudi napis "GT3" na oblogi sredinskega tunela zadaj je v tem primeru rdeče barve.

* Otroških zadrževalnih sistemov ni dovoljeno uporabljati v kombinaciji s školjkastimi sedeži oz. športnimi školjkastimi sedeži.