Aplikacija Porsche Track Precision

911 GT3

GT3 Aplikacija Porsche Track Precision

Aplikacija Porsche Track Precision

"Aplikacija Porsche Track Precision" omogoča podrobnejši prikaz, beleženje in analizo podatkov o vožnji na pametnem telefonu. Čase krogov je mogoče zaustaviti avtomatsko s pomočjo natančnega GPS-signala sistema PCM s frekvenco 10 Hz oz. ročno z upravljalno ročico opcijskega paketa Chrono ali še natančneje z opcijskim merilnikom krogov, ki je na voljo v programu Porsche Tequipment. Te podatke je nato mogoče tudi primerjati na pametnem telefonu.

Aplikacija pri vožnji na dirkalni stezi na vašem pametnem telefonu prikaže podatke o vozni dinamiki. Poleg časov posameznih odsekov in krogov je mogoče prikazati tudi primerjavo trenutnega kroga s krogom po vašem izboru. Grafična analiza podatkov o vožnji ter video analiza pomagata vozniku izboljšati vozno zmogljivost. Upravljanje in izmenjava beleženj ter profilov poti in voznikov sta na voljo neposredno na pametnem telefonu.

Za še natančnejše merjenje časov krogov, enako kot v športnem avtomobilizmu, Porsche Tequipment ponuja merilnik krogov, ki ga postavite ob štartno/ciljno črto na progi, kjer bo avtomatsko beležil in posredoval čase krogov. Podrobnejše informacije o merilniku krogov najdete na strani Porsche Tequipment.

Paket Chrono

Paket Chrono, ki je na voljo za doplačilo, poleg analogne in digitalne štoparice na armaturni plošči ponuja še naslednje funkcije: za prikaz, shranjevanje in analizo izmerjenih časov na dirkalni stezi ima sistem PCM dodatni prikazovalnik voznih zmogljivosti, ki vozniku posreduje podatke o času, prevoženi poti, številu krogov in posameznih doseženih časih. Prikazana sta tudi najhitrejši krog in doseg. Sistem omogoča shranjevanje poljubnih prog in definiranje referenčnih prog.

* Aplikacijo je dovoljeno uporabljati le na ograjenem območju. Uporaba tega produkta (predvsem snemanje video posnetkov) je na določenih tržiščih ali dogodkih lahko zakonsko prepovedana. Pred vsako uporabo produkta preverite, ali je njegova uporaba dovoljena v skladu z lokalnimi določili.