718 Boxster GTS

269 kW/365 KM

Moč (kW)/Moč (KM)

4.3 s

Pospeševanje 0 - 100 km/h

Zadnji pogon

Pogon

8,5

l/100 km

194

g/km

Porsche 718 Boxster GTS - Tehnični podatki

Medosna razdalja: 2,475 mm mm
Dolžina: 4,379 mm mm Višina: 1,272 mm mm
PDK
Moč motorja 269 kW (365 KM)
Pospeševanje od 0 do 100 km/h 4.3 s
Najvišja hitrost 290 km/h
Poraba goriva v l/100 km 8.5l/100 km
CO2 emisije v g/km 194 g/km

Porsche 718 Boxster GTS - Konfigurator

Porsche 718 Boxster GTS - Lastnosti

Design zunanjosti

Pred začetkom vožnje še enkrat uživajte v razgledu — dih jemajoča pokrajina, izzivalni odseki cest in design, ki vaš srčni utrip pospeši že v mirovanju.

Design zunanjosti

Pred začetkom vožnje še enkrat uživajte v razgledu — dih jemajoča pokrajina, izzivalni odseki cest in design, ki vaš srčni utrip pospeši že v mirovanju.

Modeli 718 GTS so utelešenje neustavljive moči — tudi ko mirujejo. Zahvaljujoč izostrenemu oblikovalskemu jeziku in poudarkom črne barve. Zadnji del vozila je jasnih oblik s širokim in mogočnim videzom, ki ga ustvarjata zadek in sredinsko nameščen črn dvojni športni zaključek izpušne cevi. Zadnji LED-luči sta zatemnjeni, oznaka modela pa je prav tako črne barve.

Velike odprtine za dovod zraka zagotavljajo optimalno dovajanje zraka. In poskrbijo, da sprednji del vozila izgleda še širši in mogočnejši. Ta vtis poudarjajo tudi zatemnjeni sprednji luči, sprednji usmernik zraka in zunanji odprtini za dovod zraka črne barve. Pogled je svetel – zahvaljujoč biksenonskima glavnima žarometoma. Opcijska glavna LED-žarometa, vklj. s sistemom PDLS Plus (Porsche Dynamic Light System Plus), ponujata visoko stopnjo varnosti v kombinaciji s športnim designom.

20-palčna platišča Carrera S z dinamičnim 10-krakim designom skrbijo za odličen stik s cestiščem. So črne barve – kot je značilno za modele GTS. V programu individualne opreme so za doplačilo na voljo druga 20-palčna platišča.

718 GTS

Design notranjosti

Notranjost vozila voznika odlično vključi v vozilo. Vse pomembne informacije, ki jih potrebujete, so na voljo neposredno v vašem vidnem polju.

Design notranjosti

Notranjost vozila voznika odlično vključi v vozilo. Vse pomembne informacije, ki jih potrebujete, so na voljo neposredno v vašem vidnem polju.

Alkantara, preizkušena v športnem avtomobilizmu, zagotavlja dober oprijem. V modelih 718 GTS je uporabljena predvsem za površine na dosegu rok: na primer na volanskem obroču in na prestavni/izbirni ročici. Športni sedeži plus pomagajo ustvariti občutek sedenja, značilen za športni avtomobil. Posebnost? Kombinacija usnja in alkantare ter osupljiva specifična struktura šivov. Sredinski deli sedežev so iz alkantare, vzglavnike pa krasi izvezeni napis "GTS". Za še bolj pristen pridih športnega avtomobilizma so za doplačilo na voljo športni školjkasti sedeži.

Paket notranje opreme GTS

Modeli 718 GTS so z opcijskim paketom notranje opreme GTS še bolj vizualno kompaktni in športni. 

Paket notranje opreme GTS

Modeli 718 GTS so z opcijskim paketom notranje opreme GTS še bolj vizualno kompaktni in športni. Bolj kompaktni so zahvaljujoč poudarkom karminsko rdeče ali voščeno bele barve v notranjosti vozila. Bolj športni pa s pomočjo dodatnih elementov iz alkantare v kombinaciji z notranjo opremo iz črnega usnja in okrasnimi pokrovi iz karbona.

Motor

Visoko zmogljiv 2,5-litrski turbo bokser motor z neposrednim vbrizgavanjem goriva (DFI), sistemom VarioCam Plus in integriranim sistemom mazanja s suhim karterjem na cesto prenaša mogočnih 269 kW (365 KM). 

Motor

Visoko zmogljiv 2,5-litrski turbo bokser motor z neposrednim vbrizgavanjem goriva (DFI), sistemom VarioCam Plus in integriranim sistemom mazanja s suhim karterjem na cesto prenaša mogočnih 269 kW (365 KM). Največjo hitrost doseže pri 290 km/h. Tudi pospeševanje z 0 na 100 km/h je precej izjemno: modeli 718 GTS s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom 100 km/h dosežejo v le 4,6 s. Športnosti pa s tem še ni konec: s funkcijo Launch Control v paketu Sport Chrono in s Porschejevim menjalnikom z dvojno sklopko (PDK) se ura zaustavi po zgolj 4,1 s.

Turbopolnilnik

Modeli 718 GTS so zahvaljujoč spremenjenemu kompresijskemu sistemu opremljeni s turbopolnilnikom, zasnovanim posebej za ustrezno moč motorja ter več zmogljivosti in učinkovitosti.

Variabilna turbinska geometrija (VTG)

Tehnologija iz modelov 911 Turbo pomaga doseči odlično odzivnost v območju nizkega števila vrtljajev in visoko maksimalno moč motorja. 

718 GTS

Športni izpušni sistem

S športnim izpušnim sistemom postane že tako močan zvok sredinsko vgrajenega motorja še intenzivnejši – s pritiskom na gumb.

Športni izpušni sistem

S športnim izpušnim sistemom postane že tako močan zvok sredinsko vgrajenega motorja še intenzivnejši – s pritiskom na gumb. Sredinsko nameščen dvojni športni zaključek izpušne cevi iz legiranega jekla je črne barve z visokim sijajem.

Porschejev menjalnik z dvojno sklopko (PDK)

Opcijski 7-stopenjski Porschejev menjalnik z dvojno sklopko z ročnim in avtomatskim načinom ...

Porschejev menjalnik z dvojno sklopko (PDK)

Opcijski 7-stopenjski Porschejev menjalnik z dvojno sklopko z ročnim in avtomatskim načinom prestavljanja zagotavlja izjemno hitro prestavljanje brez prekinitve prenosa vlečne sile. In to s še boljšim pospeševanjem in učinkovitostjo

Podvozje

Pri modelih 718 GTS lahko podvozje s sistemom PASM (Porsche Active Suspension Management) zagotavlja natančno in agilno krmiljenje. 

Podvozje

Pri modelih 718 GTS lahko podvozje s sistemom PASM (Porsche Active Suspension Management) zagotavlja natančno in agilno krmiljenje. PASM je sistem za elektronsko nastavljanje blažilnikov in neprekinjeno uravnava moč blaženja za vsako kolo posebej – glede na razmere na cestišču in način vožnje. Karoserija je 10 mm nižja kot pri modelih 718 in 718 S. Rezultat: večja stabilnost, varnost in zmogljivost vozila. 

Paket Sport Chrono

Paket Sport Chrono omogoča še bolj športno nastavitev podvozja, motorja in menjalnika. In vas izstreli v nove športne sfere. 

Paket Sport Chrono

Paket Sport Chrono omogoča še bolj športno nastavitev podvozja, motorja in menjalnika. In vas izstreli v nove športne sfere. Poleg štirih zmogljivostnih načinov, ki jih je mogoče izbrati s športnim volanom GT, paket Sport Chrono ponuja dodatne funkcije v kombinaciji z menjalnikom PDK — za maksimalno odzivnost in pospeševanje.

Paket Sport Chrono vključuje tudi aplikacijo Porsche Track Precision. V kombinaciji s Connect Plus, funkcijo sistema Porsche Connect, lahko merite čase krogov in podatke o vožnji, upravljate rezultate ter jih delite in primerjate z drugimi vozniki.

718 GTS

Zavore

Modeli 718 GTS so opremljeni z rdeče lakiranimi 4-batnimi aluminijastimi togimi zavornimi čeljustmi v izvedbi monobloc. So lahke in odporne na deformacijo. 

Zavore

Modeli 718 GTS so opremljeni z rdeče lakiranimi 4-batnimi aluminijastimi togimi zavornimi čeljustmi v izvedbi monobloc. So lahke in odporne na deformacijo. Zavorni koluti so naluknjani in notranje hlajeni. Rezultat: boljše zaviranje na mokrem cestišču in optimalno hlajenje.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Preverjen v športnem avtomobilizmu: opcijski zavorni sistem PCCB (Porsche Ceramic Composite Brake). Sistem PCCB ima rumene 6-batne aluminijaste toge zavorne čeljusti "monobloc" na sprednji premi in 4-batne aluminijaste toge zavorne čeljusti "monobloc" na zadnji premi. Zagotavljajo občutno večji in predvsem konstanten zavorni tlak med zaviranjem.

Luči

Pri modelih 718 GTS cestišče osvetljujeta biksenonska žarometa z vgrajenima dnevnima LED-lučema. Na zadku vozila tridimenzionalen design zatemnjenih zadnjih luči in zavornih luči s 4-točkovnim videzom poskrbi za nepozaben vtis.

Luči

Pri modelih 718 GTS cestišče osvetljujeta biksenonska žarometa z vgrajenima dnevnima LED-lučema. Na zadku vozila tridimenzionalen design zatemnjenih zadnjih luči in zavornih luči s 4-točkovnim videzom poskrbi za nepozaben vtis.

Porsche Dynamic Light System (PDLS)

Sistem PDLS (Porsche Dynamic Light System) je na voljo kot dopolnilna oprema, vključno z izrazitimi 4-točkovnimi dnevnimi lučmi, napravo za čiščenje žarometov, dinamičnima smernima žarometoma in dinamičnim uravnavanjem svetlobnega snopa.

Glavna LED-žarometa, vklj. s sistemom PDLS Plus (Porsche Dynamic Light System Plus)

Opcijska glavna LED-žarometa, vklj. s sistemom PDLS Plus (Porsche Dynamic Light System Plus), pomagata zagotavljati optimalno vidljivost – zahvaljujoč vsem komponentam sistema PDLS, vklj. z dinamičnima dolgima žarometoma. Na ta način lahko že prej opazite potek ceste, pešce ali morebitno nevarnost, ne da bi pri tem ovirali ostale udeležence v prometu.

Sound Package Plus

Sound Package Plus zagotavlja odličen zvok. V vozilu 718 Boxster GTS je vgrajenih 6 zvočnikov s skupno močjo 110 W, v vozilu 718 Cayman GTS pa 8 zvočnikov s skupno močjo 150 W.

Sound Package Plus

Sound Package Plus zagotavlja odličen zvok. V vozilu 718 Boxster GTS je vgrajenih 6 zvočnikov s skupno močjo 110 W, v vozilu 718 Cayman GTS pa 8 zvočnikov s skupno močjo 150 W.

Zvočni sistem BOSE® Surround Sound

Opcijski zvočni sistem BOSE Surround Sound ima 10-kanalni ojačevalnik in 10 zvočnikov, vklj. s patentiranim aktivnim globokotonskim zvočnikom z močjo 100 W

Zvočni sistem BOSE® Surround Sound

Opcijski zvočni sistem BOSE Surround Sound ima 10-kanalni ojačevalnik in 10 zvočnikov, vklj. s patentiranim aktivnim globokotonskim zvočnikom z močjo 100 W, integriranim v karoserijo vozila. Skupna moč zvočnega sistema znaša 505 W. Popolnoma aktivna zasnova sistema omogoča optimalno prilagajanje posameznih zvočnikov notranjosti vozila.

Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

Predvajanje zvoka na najvišji ravni, posebej prilagojeno vašemu vozilu 718 Boxster GTS ali 718 Cayman GTS: 

Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

Predvajanje zvoka na najvišji ravni, posebej prilagojeno vašemu vozilu 718 Boxster GTS ali 718 Cayman GTS: zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound. Številke govorijo naslednje: 12-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 821 W, 12 zvočnikov, vklj. z aktivnim globokotonskim zvočnikom in 300 W ojačevalnikom razreda D, več kot 1.340 cm2 membranske površine, frekvenčna krivulja od 35 Hz do 20 kHz.

Novi Porsche Communication Management (PCM)

Izpopolnjen sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja vašo osrednjo enoto za upravljanje vseh aplikacij sistema Infotainment – serijsko v vseh modelih. 

Novi Porsche Communication Management (PCM)

Izpopolnjen sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja vašo osrednjo enoto za upravljanje vseh aplikacij sistema Infotainment – serijsko v vseh modelih. Sistem ima tudi visokoločljivostni zaslon na dotik z integriranim senzorjem približevanja, ki omogoča enostavno in preprosto upravljanje.

Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite svoj iPhone ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko preprosto uporabite USB-vmesnik ali AUX-vhod. Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-pogona dodatno na voljo še interni trdi disk (jukebox) in dva čitalnika SD-kartic. Ko vstavite SD-kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.

S pripravo za mobilni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.

Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Porsche Connect", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche centru Ljubljana.

V določenih državah zaradi posebne nacionalne zakonodaje in zahtev niso na voljo vsi modeli in oprema. Za več informacij o natančnih specifikacijah opreme se obrnite na zaposlene v Porsche centru Ljubljana.

 

Connect

 

Opcijski modul Connect poskrbi za optimalno povezavo med vašim pametnim telefonom in vozilom Porsche. Sredinska konzola vključuje posebno držalo za pametni telefon, ki signal vašega pametnega telefona posreduje na zunanjo anteno vozila ter tako varčuje z baterijo mobilnega telefona in omogoča optimalen sprejem.

Dodatne informacije o modulu Connect najdete na www.porsche.com/connect.

V določenih državah zaradi posebne nacionalne zakonodaje in zahtev niso na voljo vsi modeli in oprema. Za več informacij o natančnih specifikacijah opreme se obrnite na zaposlene v Porsche centru Ljubljana.

Connect

Opcijski modul Connect poskrbi za optimalno povezavo med vašim pametnim telefonom in vozilom Porsche. 

Connect

Opcijski modul Connect poskrbi za optimalno povezavo med vašim pametnim telefonom in vozilom Porsche. Sredinska konzola vključuje posebno držalo za pametni telefon, ki signal vašega pametnega telefona posreduje na zunanjo anteno vozila ter tako varčuje z baterijo mobilnega telefona in omogoča optimalen sprejem.

Dodatne informacije o modulu Connect najdete na www.porsche.com/connect.

V določenih državah zaradi posebne nacionalne zakonodaje in zahtev niso na voljo vsi modeli in oprema. Za več informacij o natančnih specifikacijah opreme se obrnite na zaposlene v Porsche centru Ljubljana.

Connect Plus

Modul Connect Plus zagotavlja maksimalno povezljivost v vozilu Porsche.

Connect Plus

Ekskluzivna manufaktura Porsche

Izjemna prefinjenost: ustvarjanje edinstvenega vozila Porsche. To je namen ekskluzivne manufakture Porsche. Tako ne bomo nikoli pozabili na vaše želje in njihovo popolno izvedbo.

Ekskluzivna manufaktura Porsche

Izjemna prefinjenost: ustvarjanje edinstvenega vozila Porsche. To je namen ekskluzivne manufakture Porsche. Tako ne bomo nikoli pozabili na vaše želje in njihovo popolno izvedbo.

Mojstri svojega poklica Porsche pretvorijo v "vaš" Porsche – mirno in skrbno, z natančnim delom rok in kakovostnimi materiali, kot so usnje, alkantara, karbon, mahagoni in aluminij. Popolnoma v skladu z vašimi pričakovanji.

Da bi to dosegli, vam ponujamo številne možnosti individualizacije. Optične in tehnične. Za zunanjost in notranjost vozila. Vse od posameznih sprememb do obsežnih modifikacij. Možnosti so tako individualne, kot vi sami.

Katalog