Novi Macan S
Izberite vznemirljivost.

Tehnični podatki

Macan
Medosna razdalja: 2807 mm
Dolžina: 4696 mm Višina: 1624 mm
PDK
Moč motorja 260 kW (354 KM)
Pospeševanje od 0 do 100 km/h 5,3 s
Najvišja hitrost 254 km/h
Poraba goriva* v l/100 km 8,9
CO2 emisije v g/km 204

Lastnosti

Design zunanjosti

Porsche Macan s svojim dinamičnim videzom dokazuje, da je pravi športni avtomobil. Predvsem je športen njegov prenovljen zadnji del....

Design notranjosti

Lovite doživetje za doživetjem. Pri tem pa želite seveda ohraniti nadzor nad dogajanjem. Športna sprednja sedeža dajeta občutek, značilen za Macan...

Udobje

Vožnja s športnim avtomobilom je za nas intenzivno doživetje, ki ga zaznavamo z vsemi svojimi čuti. Toda endorfin se ne sprošča le z močjo in adrenalinom. Notranjost novega Macana za občutke sreče poskrbi že ob vstopu v vozilo..

Porsche Connect

Naše življenje je vsestransko – in vznemirljivo. Vedno smo na poti. In želimo vedeti, kaj se dogaja okoli nas...

Poraba goriva/emisije* za Macan: mestna vožnja 8,6–8,4 l/100 km; izvenmestna vožnja 6,6– 6,4 l/100 km; kombinirana vožnja 7,4–7,2 l/100 km; emisije CO2 (kombinirana vožnja) 172–167 g/km.

Interaktivna mikrostran

Intenzivno Porsche.

Novi Macan – izdelan za intenzivno življenje, v katerem je stalno prisotna neizmerna želja po vznemirljivih doživetjih. Življenje, v katerem novi izzivi predstavljajo stalno pogonsko moč. Izdelan za življenje, ki ne dovoli, da bi ga ovirale navade in običaji. In je zaradi tega avtentičen. Neposreden in intimen. Športni avtomobil torej, ki nam daje tisto, kar iščemo: občutek, da smo živi. Novi Macan. Intenzivno Porsche.

Interaktivna mikrostran

Barve in platišča

Cenik in katalogi

Personalizacija in storitve

Porsche Exclusive

Porsche Tequipment

Porsche servis

Porsche Driver's Selection